TwitterRssFacebook
Submit a New Listing

Best of the Web, Belgische directory site

Best of the Web maakt gebruik van een Engels script om de sites toe te voegen gebaseerd op een internationaal concept. Het is een Belgische website, onderdeel van het online marketingbureau iValue.be, met een pagerank 1 op de home directory. Er staan nog niet vee listings op dus het moet nodig gevuld worden.

Link toevoegen

Het invulformulier is heel kort en krachtig. U kunt de titel van uw website kwijt en de link naar uw website die dient in content geplaatst te worden. Gelukkig begonnen we bij onze toevoeging gelijk te typen in het content veld voor de omschrijving, hebben een listing type erbij gezocht en op Upload your listing geklikt.

Er bleef echter iets knagen dat er iets niet goed gegaan was, de link, we waren de link vergeten. Toch handig om eerst even de How it works te lezen. In de content box moet dus de link gekopieerd worden, aha.

Vlug dus opnieuw op Submit URL geklikt en nu de goede weg bewandeld. We houden u op de hoogte hoe het met onze review gaat. De website wordt namelijk niet direct geplaatst maar moet eerst door een ballotagecommissie heen.

best-of-the-web

 

Update

We hebben een keurig plekje op de website gekregen:

http://www.bestoftheweb.be/dir/listing/gratis-link-directory/

En kregen een mailtje binnen met de volgende begeleidende tekst.

Best of the Web is, naar internationaal voorbeeld, een website directory in België van waardevolle en goed ontworpen website listings die bezoekers moeten helpen in het vinden van een geschikte informatiebron.

Kortom, een goede link mogelijkheid van het Belgische Online Marketing Bureau iValue.

Geef een reactie