TwitterRssFacebook
Submit a New Listing

Link Blog

Volg ons op onze reis om gratislinkdirectory.nl naar een hoger niveau te tillen via SEO en linkbuilding. We plaatsen onze pogingen om bij goede link sites een plaatsje te krijgen en geven, niet gehinderd door al te veel kennis, maar wel een hoop meegemaakt als het om SEO gaat, te pas en te onpas wat tips.

Heeft u zelf tips of wilt u een verhaal kwijt laat het dan graag weten via ons contactformulier.

Destudentplek.nl, gratis link met link terug

Posted by on 18:05 in Gratis link plaatsen | 0 comments

Destudentplek.nl is een mooi uitgevoerde site waar je een gratis link kwijt kan. Een tekstlink, waarop dagelijks gecontroleerd wordt, terug richting de studentensite en je komt onder het kopje vrienden terecht.

(meer…)

Online wijnen – link plaatsen op de linkpagina

Posted by on 04:17 in Gratis link plaatsen | 0 comments

Bij Lessar Wijnen hebben ze een mooie optie om op een nette linkpagina terecht te komen, in een specifieke branche. De links worden gecontroleerd en er moet gelinkt worden onder het kopje “online wijnen“. Geen links van verzamelsites of startpagina’s maar vanaf de eigen websites. De backlinks worden gecontroleerd.

(meer…)

Best of the Web, Belgische directory site

Posted by on 16:58 in Gratis link plaatsen | 0 comments

Best of the Web maakt gebruik van een Engels script om de sites toe te voegen gebaseerd op een internationaal concept. Het is een Belgische website, onderdeel van het online marketingbureau iValue.be, met een pagerank 1 op de home directory. Er staan nog niet vee listings op dus het moet nodig gevuld worden.

(meer…)

Beginplek.nl, mooie site om een link te plaatsen

Posted by on 16:39 in Gratis link plaatsen | 0 comments

Bij BeginPlek.nl, pagerank 2 op de voorpagina, kunt u een mooie link plaatsen. Het is een overzichtelijke site waar u een link kan plaatsen maar ook een persbericht. Aan dat laatste zit een bedrag verbonden maar de link kunt u gratis kwijt.

(meer…)

Twimbo, link toevoegen

Posted by on 05:42 in Gratis link plaatsen | 0 comments

Twimbo is een mooie site om een goede link toe te voegen. Het invulformulier is een appeltje, eitje. Een goede omschrijving toevoegen, zorgen voor een teruglink en via het overzichtelijke menu de juiste plaats voor uw bedrijf of website zoeken.

(meer…)

Suzanweb, een goede link plaatsen

Posted by on 09:24 in Gratis link plaatsen | 0 comments

Suzanweb.nl biedt u de mogelijkheid om een goede link te plaatsen. Een linkback is niet nodig maar wordt wel op prijs gesteld. Het invulformulier is eenvoudig en er wordt vooral nadruk gelegd op een unieke tekst.

(meer…)

Bedrijven overzicht, gratis link plaatsen

Posted by on 08:43 in Gratis link plaatsen | 0 comments

Bedrijven Overzicht heeft een overzichtelijke structuur waar uw bedrijf tussen kan staan door een gratis link te plaatsen. Mocht uw link geplaatst worden dan komt u op de voorpagina terecht, duidelijk en prominent.

(meer…)

Primalink.nl, link toevoegen met link terug

Posted by on 08:14 in Gratis link plaatsen | 0 comments

Primalink.nl biedt een uitstekende mogelijkheid om uw link te plaatsen. U kunt voor de betaalde opties gaan waarbij u voor 5 euro al op de eerste rang zit. Een gratis link plaatsen is ook mogelijk er moet dan wel op de website die u gelinkt wilt hebben een link terug naar Primalink.nl geplaatst zijn. En, niet geheel onbelangrijk, uw website moet minimaal een pagerank 3 hebben.

(meer…)