TwitterRssFacebook
Submit a New Listing

Primalink.nl, link toevoegen met link terug

Primalink.nl biedt een uitstekende mogelijkheid om uw link te plaatsen. U kunt voor de betaalde opties gaan waarbij u voor 5 euro al op de eerste rang zit. Een gratis link plaatsen is ook mogelijk er moet dan wel op de website die u gelinkt wilt hebben een link terug naar Primalink.nl geplaatst zijn. En, niet geheel onbelangrijk, uw website moet minimaal een pagerank 3 hebben.

Primalink.nl

Het invulformulier is handig, duidelijk en kan snel ingevuld worden. U kunt een omschrijving van 500 woorden kwijt en als de software de link terug gevonden heeft wordt de link in de wachtrij geplaatst.

Update over de plaatsing

Bij primalink.nl zijn we afgewezen omdat we geen pagerank 3 hebben. Ligt geheel aan onszelf want het kan wel eens leerzaam zijn om de instructies beter te lezen waarin duidelijk stond dat je site en pagerank 3 of meer moet hebben om een link te krijgen.

We hebben een mailtje gestuurd of we een zogenaamde ABC-linkruil kunnen doen. Wij sturen een linkje vanaf een pagerank 5 site en zij zetten een link naar gratislinkdirectory.nl op hun site. Die kans achten we overigens zeer klein maar niet geschoten is altijd mis.

Geef een reactie