TwitterRssFacebook
Submit a New Listing

Suzanweb, een goede link plaatsen

Suzanweb.nl biedt u de mogelijkheid om een goede link te plaatsen. Een linkback is niet nodig maar wordt wel op prijs gesteld. Het invulformulier is eenvoudig en er wordt vooral nadruk gelegd op een unieke tekst.

Suzanweb.nl, link toevoegen

Dat stukje unieke tekst kunnen we gelijk een beetje uitdiepen. U bent bezig met de linkbuilding en u heeft een mooie tekst geschreven voor de linksites. Het nadeel van het meerdere malen dezelfde tekst te knippen / plakken is het unieke van de tekst. Google of andere zoekmachines houden niet erg van dubbele content.

Dus hou het origineel en verander her en der wat aan de tekst of voeg wat nieuws toe. Het is niet al te veel werk maar kan er wel voor zorgen dat u hoog in Google terechtkomt.

Om uw link op Suzanweb.nl te plaatsen kunt u hier terecht.

Update over de plaatsing

De link plaatsen bij Suzanweb was geen enkel probleem. We kregen een keurig mailtje terug dat de link geplaatst was en of we een linkje terug wilden plaatsen. Het leverde overigens direct wat verkeer op, wat wil zeggen dat we er niet alleen voor de link terug staan maar dat er daadwerkelijk bezoekers je kant opkomen. We werken nog aan een rating systeem op de site maar Suzanweb heeft alvast het hoogste aantal punten te pakken.

Geef een reactie